Sari la conținut

BLOG INDOLA

Colecția Winter Looks 2021

de Anda Bufu 01 Sep 2023

Acum când zilele se scurtează și temperaturile scad, ne întoarcem la natură pentru modelele din colecția noastră de iarnă Street Style – Melted Brunette și Nude Rosé. Amândouă propunerile sfidează conceptul de frumusețe perfectă și se mută majoritar în direcția unei frumuseți naturale. Culorile sunt inspirate din natură și părul este îndulcit de atingeri de lumină. Aceste stiluri întruchipează filozofia ‘less is more’ care combină o simplitate elegantă de lookuri în nuanțe de ciocolată și auriu roze.

The Melted Brunette

O culoare minunată și bogată de ciocolată, ușor mai deschisă pe lungimile medii pentru a da un subtil efect de aură și a adauga adâncime naturală culorii. Acest păr lung și cu aspect sănătos este îndulcit de o tunsoare ușor graduată în fată pentru a echilibra lungimea și stilizată cu onduleuri lejere pentru a da volum și o strălucire bogată.

#strobing

The Melted Brunette

Pentru a promova un efect de îmbinare a culorii, secțiunea de dedesubt este colorată cu o nuanță bogată de ciocolată. Secțiunea de sus este elaborată cu un aspect frumos ondulat, în care doar lungimile medii sunt vopsite cu o altă culoare pentru a obține un efect de aură.





The Nude Rosé

Un blond cu nuanțe subtile de auriu roze care încadrează fața și adaugă un twist modern coafurii. Pus perfect în evidență de o tunsoare îndrăzneață de lungime medie, cu un breton lejer dar definit și lateralele ușor tăiate pentru a da o impresie de păr scurt lăsat să crească. Stilizat cu o textură lejeră astfel încât se poate ciufuli sau netezi cu degetele.

#strobing

The Nude Rosé

Pentru a crea luminozitatea delicată a unui roze nude, lucrați într-o serie de șuvițe texturate și alternați între o vopsea Blonde Expert Highlift și o vopsea Blonde Expert Pastel. Secțiunile se întrepătrund mai gros pe perimetrul care urmează forma liniei părului. Aplicați culoarea mai sporadic pe secțiunea de sus pentru a asigura un efect de îmbinare.

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole